MENU

15:50
BM Tractors представив новий трактор з реверсивним рухом Better 180 «очолив» продуктову лінійку виробника

Італійська компанія, відома тракторами з двома поротними осями та реверсивним рухом, представила нового флагмана. Ним стала модель Better 180.


 

Під капотом новинки — 4-циліндровий двигун Iveco Motors NEF об’ємом 6.7 л з турбокомпресором та інтеркулером. Номінальна потужність  — 170 к. с., максимальна — 188 «конячок».

Повнопривідна трансмісія має гідростатичний привід з насосом змінної продуктивності. Залежно від режиму роботи потужність може передаватися тільки на передні колеса, тільки на задні або на всі чотири. Кожна вісь є поворотною та має власний диференціал.

Трактор отримав задній ВВП, що працює на швидкостях 540, 750 та 1000 об./хв. як за годинниковою стрілкою, так і проти. Передній ВВП обертається за годинниковою стрілкою зі швидкістю 1000 об./хв.

Машина оснащується задньою та передньою навісками вантажопідйомністю відповідно 4500 та 3000 кг.

Кабіна має велику площу скління. Сидіння, рульова колонка та панель приладів кріпляться на платформі, що може обертатися на 180 градусів для управління трактором під час реверсивного руху.

Більше технічних характеристик — на сайті виробника.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 770 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Better 180, Трактор, BM Tractors, реверсивний рух | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar