MENU

15:20
«Астра» готує День поля

Компанія ТОВ «АСА« АСТРА »готує масштабний День поля.
Захід відбудеться 17 липня 2015 (п'ятниця), 9:30. Місце проведення: Вінницька обл., Козятинський р-н, с. Непедівка, Будинок культури.

Тел .: 050-312-10-65

До речі, компанія ТОВ «АСА« АСТРА »представляє шпагат для ув'язки сіна угорської торгової марки Agrotex.

Продукція виготовляється способом фібриляції і крутіння витягнутої нитки з поліпропіленової фольги і розфасовується по 5 кг, в окремі вакуумні упаковки і відправляється в реалізацію.Шпагат перевірений на всіх марках пресів і застосуємо для будь-якого типу прес-підбирачів.

Для придбання - звертайтеся до регіональним представникам .
 

Тема демонстрації - підготовка грунту після збирання озимого ріпаку та посів озимих зернових.  День поля - найбільш вдалий формат для показу техніки, адже тільки в полі ми можемо максимально розкрити і продемонструвати всі можливості нашої техніки.

Програма
 
до 09:30  Реєстрація гостей, виставка техніки, кава-брейк
09: 30-11: 00 Пленарна частина (виступи представників районної держадміністрації, компаній «Світанок», «Астра», фінансової установи)
11: 00-12: 00 Об'їзд і огляд полів, які були оброблені технікою АСА АСТРА
12: 00-14: 00 Демонстрація техніки
14: 00-16: 00 Підведення підсумків, питання і відповіді, фуршет, розіграш подарунків та призів

 

Демонстраційна частина буде присвячена нашій техніці: ви зможете побачити всю представлену техніку в роботі, а наші кваліфіковані фахівці і представники виробників розкажуть про характеристики техніки та дадуть відповіді на всі ваші запитання. Наприкінці демонстрації ви отримаєте можливість особисто випробувати представлену техніку.


 

 

Список техніки

- Колісний трактор Fendt 936 Vario «G3»  НОВИНКА!
- Гусеничний трактор Challenger MT 700 E НОВИНКА!
- Розкидач мінеральних добрив Bogballe  
- Важка дискова борона Kuhne 7.2  
- Сівалка Horsch Pronto 8 SW  
- Сівалка Horsch Focus НОВИНКА!
- Дискова борона Horsch Joker  
- Культиватор Horsch Tiger  
- Передпосівної культиватор FraKomb  
- Культиватор Will Rich  
- Телескопічний навантажувач Manitou  
- Причіпний обприскувач Horsch Leeb  НОВИНКА!
- Причіпний обприскувач Berthoud Tracker  
- Самохідний обприскувач Berthoud Raptor        

 

З усіх питань звертайтеся за телефоном:

  • 050312 10 65, Роман Канцібура, представник компанії «Астра» у Вінницькій області
  • 050 385 43 70, Віталій Турчин, представник компанії «Астра» у Хмельницькій області
  • 050 383 30 45, Антон Корнєєв, представник компанії «Астра» в Житомирській області

 


Компанія «Агробудівельний альянс" АСТРА "» - один з найбільших постачальників і сервісних операторів сільськогосподарської техніки в Україні.

Провідні напрямки нашої діяльності:
• продаж нової і використанні сільськогосподарської техніки; 
• гарантійний сервіс та післягарантійне обслуговування сільськогосподарської техніки; 
• продаж запасних частин. Спектр техніки, що поставляється охоплює практично всі види сільськогосподарських робіт на агропідприємствах будь-якого масштабу. Наша техніка - це відомі в Європі та світі марки Fendt, Manitou, Berthoud, Valtra, Valley, Horsch, Sunflower, Gallignani, Gregoire Besson, FraMest, Kuhne, Bogballe, Valmont, Challenger.

 

За рахунок оптимальних фінансових схем і сервісного обслуговування наші клієнти отримують кращі умови придбання техніки.

Максимальна швидкість і якість сервісного обслуговування забезпечується наявністю складських і ремонтних приміщень, кількох регіональних сервісних центрів, а також можливістю виїзду наших сервісних фахівців у господарства замовників. Якщо ви шукаєте партнера, який може надати першокласну техніку, запасні частини, кваліфіковані консультації, швидке та якісне обслуговування , звертайтеся до нас. Ви переконаєтеся, що девіз «Кожен з наших клієнтів - клієнт номер один» - незмінний принцип діяльності нашої компанії. Центральний офіс компанії розташований на південній околиці Києва в смт Чабани. Регіональні представники працюють по всій Україні.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 975 | Додав: evgeniu | Теги: виставка, Збиральна техніка, День поля, Україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar