MENU

16:47
Андрій Дикун провів нараду з товаровиробниками сходу України
2(1).jpg23 червня заступник міністра аграрної політики та продовольства України Андрій Дикун провів нараду з представниками сільгосптоваровиробників Луганської та Донецької областей щодо збору ранніх зернових у східних регіонах.


Під час наради були обговорені питання безпечності збору ранніх зернових, забезпечення технікою та пальним, транспортування зерна, його цілісне зберігання.
Сільгосптоваровиробники сходу наголосили на необхідності звільнення територій сільгоспугідь від військової техніки, обладнання, боєприпасів та винесли пропозицію про створення, так званого, «коридору» для вивезення зібраного врожаю. Вони також звернули увагу на необхідність прямого перевезення зернових з поля на елеватор і визначення елеваторів, які могли б приймати зерно.
Учасники обговорили необхідність наявності запасу засобів пожежогасіння на місцях, забезпечення комбайнами для збору врожаю та їх супроводом, а також забезпечення пальним. Була винесена пропозиція передачі комбайнів через лізинг.
 За результатами зустрічі було прийнято рішення щодо підготовки відповідного доручення та додаткового обговорення даних питань на нараді за участю представників інших міністерств щодо підтримки під час збору ранніх зернових та донесення необхідної інформації керівництву в регіонах.

 
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 539 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar