MENU

13:22
AMAZONE виводить на ринок серію важких борін, Certos TX — для стабільної роботи на глибину до 20 см

На SIMA 2015 у Парижі німецький виробник представив серію важких дискових борін. Новинки з індексом ТХ розширили популярну лінійку ґрунтообробних агрегатів Certos.

Причіпні Certos TX оснащуються інтегрованим шасі та пропонуються з шириною захвату 4, 5, 6 і 7 м. Борони оснащуються дисками діаметром 660 мм, що дає змогу вести обробіток на глибину від 7 до 20 см. Велика вага машини гарантує надійне проникнення навіть на важких ґрунтах.

Certos TX пропонує різні можливості використання, що охоплюють обробіток стерні, середньоглибинний обробіток з інтенсивним змішуванням, передпосівну підготовку, а також обробіток багаторічних трав. Разом з опційним додатком GreenDrill 500 можливий одночасний посів проміжних культур.

Батареї оснащені вирізними дисками. Кут установки в 22° передньої та у 17° задньої батареї забезпечує агресивний режим роботи, інтенсивне змішування і відмінне проникнення в ґрунт. Відтак навіть на важких ґрунтах з великою кількістю органічної маси можливий інтенсивний обробіток. Агрегати оснащуються необслуговуваними підшипниковими вузлами.

Рівномірне ведення машини в задній частині здійснюється за рахунок котка, в передній — опорних коліс. Для досягнення високої плавності ходу і незмінної якості обробки Certos ТХ серійно оснащений системою амортизації дишла. Відстань між дисками 350 мм в комбінації з індивідуальною підвіскою дисків забезпечує роботу без забивання пожнивними решками, навіть при великій кількості органічної маси, наприклад, після кукурудзи на зерно.

Велика відстань між дисками і котком служить для оптимального «заспокоєння» ґрунту. Перед котком встановлюється як опція вирівнювач Crushboard, який забезпечує додаткове вирівнювання та подрібнення. Crushboard оптимальний при передпосівній підготовці.

Інтегроване шасі оснащується широкими шинами, забезпечує високу маневреність машини на полі і дорозі. Шасі оснащується пневматичною гальмівною системою, що дає змогу рухатися дорогами зі швидкістю 40 км/год. Розміщення шасі гарантує хороший розподіл маси і дозволяє застосовувати різні котки залежно від ґрунтових умов. Для Certos ТХ AMAZONE пропонує широкий асортимент котків, у тому числі два нові варіанти: резино-клиновий з профілем Matrix і подвійний з U-подібним профілем.

На Certos TX передбачене серійне гідравлічне налаштування глибини обробітку. Це дає змогу під час руху безступінчасто адаптувати глибину роботи під зміну умов. Налаштування вирівнювача Crushboard здійснюється за допомогою гвинтової тяги. Для максимального зручності можливе також гідравлічне регулювання Crushboard з кабіни трактора.

 

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 476 | Додав: evgeniu | Теги: важка борона, SIMA 2015, борона, Certos TX, Amazone, дискова борона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar