MENU

14:18
AMAZONE розширює модельний ряд сівалок

Сівалки точного висіву ED третього покоління,  пневматичні сівалки AD-P Special із сервоприводом дозування — на SIMA-2015 німецький виробник сільгосптехніки представить новинки посівної техніки.

До численних новацій сівалок точного висіву ED відносяться система розподілу насіння з гідравлічним приводом, електронна система дозування добрив, автоматичне перемикання секцій GPS-Switch та управління через ISOBUS.

Щодо сівалок AD-P, то поряд з сервоприводом дозування та іншими рішеннями, що підвищили продуктивність машин, інженери поліпшили зручність управління.

Також на SIMA німецький виробник представить серію навісних розкидачів і мінеральних добрив ZA-V. На вибір пропонуються моделі з шістьма варіантами бункера — від 1700 до 4200 л, а також з шириною захвату від 10 до 36 м. Агрегати оснащені, серед іншого, новим розподільним пристроєм, який на відміну від інших розкидачів цього класу має на 20% більшу дальністю внесення гранул.

В сегменті ґрунтообробних машин AMAZONE представить причіпні дискові борони Certos TX з інтегрованим шасі і шириною захвату 4, 5, 6 і 7 м. За рахунок великого діаметру дисків — 660 мм — агрегати мають широкий спектр застосування, включаючи обробіток ґрунту з інтенсивним змішуванням великої кількості пожнивних залишків, а також обробіток посівів багаторічних трав.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 521 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: розкидач, точний висів, ґрунтообробні машини, SIMA-2015, сівалка, Amazone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar