MENU

15:37
AGCO розширює функціональні можливості тракторів Massey Ferguson

AGCO розширює функціональні можливості тракторів бренда Massey Ferguson. Оновлене програмне забезпечення буде доступне з травня 2015 року. Функціонал комп'ютера, вбудованого в термінал управління, значно розширився, що дає змогу аграріям підвищити ефективність роботи машини.

Зокрема, розширено функціональні можливості консолі системи управління Datatronic 4 Control Centre Display (Datatronic 4 CCD/С1000) — відтепер вона відповідає всім сучасним стандартам сільськогосподарської індустрії. Система Datatronic 4 ССD встановлюється на моделі тракторів Massey Ferguson та забезпечує повний моніторинг їх роботи. За допомогою вбудованої в термінал системи управління оператор отримує можливість записувати і відтворювати повну послідовність операцій, а також миттєво виводити на екран «картинку» з бортових камер трактора. Система дає змогу програмувати і відстежувати всі операції, а також зберігати дані. Таким чином, аграрії будуть в точності знати, що було зроблено протягом року, відтак матимуть додаткові переваги для управління господарствами.

Зазначимо, що Massey Ferguson займає лідируючі позиції у світі в галузі впровадження систем управління, сумісних з ISOBUS. Цього року встановлена ​​в кабіні трактора консоль CCD отримала сертифікат відповідності TC-SC і TC-Bas асоціації Agricultural Industry Electronics Foundation (AEF). Наявність сертифіката гарантує повну сумісність сільськогосподарської електроніки з будь-якою технікою клієнтів, що працює за технологією ISOBUS. Технологія ISOBUS стандартизує комунікацію всього обладнання, що має аналогічний сертифікат AEF, зводить дані в одному місці, передає на термінал трактора і дає, таким чином, можливість управляти всіма агрегатами незалежно від їх виробника.

Сертифікація доступна для нових тракторів Massey Ferguson, виробництво яких в комплектації з системою управління Datatronic 4 буде запущено з травня 2015 року. Оновлення будуть доступні і для вже випущених тракторів.

Крім того, функціонал комп'ютера, розташованого в консольній панелі, значно розширився — тепер термінал трактора дозволяє ще більш продуктивно управляти обладнанням у віддаленому режимі. Як переваги сільгоспвиробники відзначають можливість виконання робіт з картографування, а також коригування основних робочих процесів і норм внесення.

Реалізована в системі CCD функція Task Controller дозволяє не тільки задавати завдання, які необхідно виконати, а й реєструвати кінцеві дані по кожному завданню. При цьому є можливість розробки поточних завдань на особистому комп'ютері, не виходячи з дому, з подальшим імпортом на консоль трактора. Сполучною ланкою між системою та обладнанням є функція Section Control: вона дає можливість вмикати і вимикати різні елементи обладнання, наприклад, розкидач або обприскувач, забезпечуючи точний розподіл матеріалів в потрібному місці і запобігаючи повторне використання матеріалів на вже оброблених площах.

Кемпбелл Скотт, директор з розвитку бренда Massey Ferguson: «Ми прагнемо до того, щоб трактори MF в точності відповідали механізації господарств з усіх аспектів — від полів до офісу фермера і сервісного центру дилера. У той же час ми намагаємося надати клієнтам можливість повною мірою скористатися всіма функціями нашого високоефективного обладнання. В перспективі аграрії будуть все частіше використовувати такі інструменти управління, що дозволить істотно підвищити ефективність їх роботи».

Категорія: Новини технологій | Переглядів: 532 | Додав: evgeniu | Теги: Massey Ferguson, система управління, комп'ютеризація, Трактор, ​AGCO, Datatronic 4 ССD | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar