MENU

21:36
AGCO представила новий аграрний безпілотник з "самоповерненням"
Як розповіли в компанії, на відміну від багатьох інших спеціалізованих БПЛА, Solo надає операторам обладнання, програмне забезпечення та технічну підтримку «в одному флаконі».

У комплект входять дві камери, налаштовані для аерофотозйомки - камера RGB для отримання кольорового зображення та інфрачервона камера для моніторингу активності фотосинтезу рослин.

Solo оснащений автоматичною системою зльоту і посадки, а також запрограмований на автоматичну «відпрацювання» великої кількості можливих нештатних ситуацій і автоматичне повернення в точку вильоту.
Як повідомили в компанії: «Вам не потрібно бути технічно підкованим, щоб працювати з цим БПЛА, ви просто повинні бути в змозі натиснути кнопку« Пуск ».
Solo може літати при вітрі до 11 м / с, а максимальна швидкість моделі складає 88 км / ч.
На повністю зарядженому акумуляторі Solo здатний обстежити площа близько 24 Га. А оскільки в комплекті йде 4 батареї, за один вихід в поле можна обстежити близько 100 Га.
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 534 | Додав: evgeniu | Теги: аграрний безпілотник, AGCO, аерофотозйомка, бпла, solo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar