MENU

10:12
100-тисячний трактор зійшов з конвеєра тракторного заводу CLAAS у французькому містечку Лє Ман

 Ювілей тракторного виробництва CLAAS  у Лє Ман



100-тисячний трактор зійшов з конвеєра тракторного заводу CLAAS у французькому містечку Лє Ман
  

Le Mans / Harsewinkel, березень 2014.
З конвеєра тракторного заводу CLAAS у містечку Лє Ман нині зійшов стотисячний трактор. Щороку тут виробляються близько 15 000 тракторів, починаючи з невеличкого AXOS 310 і закінчуючи трактором AXION 950 потужністю 410 к.с. Виробивши 100 000 тракторів за останні 10 років, компанія набула досвіду і визнання серед клієнтів усього світу.
«Ми старанно працюємо над розробкою нашої продукції та постійно консультуємося із фермерами та сільгосппідприємствами з питань покращення технічних характеристик наших тракторів. З 2003 року, коли ми розпочали тут виробництво, нами інвестовано понад 400 мільйонів Євро у наукові дослідження та розробки» - розповів член ради директорів концерну CLAAS Лотар Крісцун, відповідальний за сегмент тракторів у компанії.
У 2008 році на заводі у Лє Ман запущено нову лінію з виготовлення кабін, а два роки потому – і новий фарбувальний цех. У середині 2012-го року було відкрито новий центр випробувань у місті Транже. Близькість розташування цього центру із заводом дає змогу активно і без втрати часу співпрацювати усім спеціалістам, починаючи з розробки, виробництва і аж до технічного сервісу на підприємстві CLAAS Traktor.
Останню вагому інвестицію CLAAS вніс у розробку та виробництво нової автоматичної коробки передач для тракторів ARION 500-ї та 600-ї серій. Цю коробку підприємство CLAAS Traktor розробило спільно із дочірнім підприємством CLAAS Industrietechnik (CIT), що розміщене у німецькому Падерборні, де її і було зібрано та протестовано.
З моменту своєї появи на ринку тракторів у 2003 році, CLAAS не лише випустив 100 000 тракторів, але й закріпив свої позиції у цій сфері, постійно оновлюючи свою продуктову лінійку. Базуючись на побажаннях та вимогах сільгосп-практиків, на сьогодні втілено в життя 34 моделі тракторів потужністю від 72 до 524 к.с., розроблених відповідно до потреб сучасного сільського господарства. Так нова модель трактора AXION 800 була названа найкращою машиною 2014 року і найкращим трактором 2014 року, отримала золото на щорічному конкурсі промислового дизайну «iF product design award 2014», а також була нагороджена медаллю за «За найкращу якість» за результатами тесту «PowerMix Test», що проводила Німецька сільськогосподарська спілка DLG.
Варто також зазначити, що за 10 років експорт тракторів з заводу у Франції із 30% виріс до 70% загального обсягу виробленої продукції за рік, а щорічний об'єм виробництва майже подвоївся.



Між першим трактором ATLES 900 і найновішою моделлю AXION 800 – більше ніж 100.000 проданих тракторів CLAAS.

 

Тракторний завод CLAAS Traktor у м. Лє Ман, Франція.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 618 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar