MENU

13:42
У ЛЬВОВІСтартувала IX спеціалізована виставка «АгроТехніка-2016»
2 березня, на «Арені Львів» стартувала IX спеціалізована виставка «АгроТехніка-2016», на якій презентують зразки своєї продукції представники близько 90 підприємств з 20 областей України та Республіки Польща.
 
Учасників виставки привітала заступник директора департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації @Людмила Гончаренко, яка наголосила: «У нинішніх умовах стрімкої інтеграції у європейське співтовариство ефективний розвиток сільського виробництва неможливо забезпечити без новітньої техніки, без застосування нових знань та інноваційних технологій».
Відтак усі разом оглянули експозицію виставки, на якій представлені новинки сільськогосподарської техніки, добрива, засоби захисту рослин, насіння, посадковий матеріал.

Для учасників та гостей виставки проведено конференцію, на якій йшлося про розвиток сільського господарства в умовах новітніх викликів європейської інтеграції, представлено новітні технології підживлення, а також ознайомлено з фінансовими можливостями банківських установ, обговорено діючий порядок земельних торгів та законопроекти, що його змінюють. Окремо розглядалося питання переведення теплогенеруючих агрегатів на біологічні види палива.

ПРОГРАМА РОБОТИ ВИСТАВКИ

березня 2016 р.
11:00 Церемонія відкриття виставки

Конференція: Аграрна весна-2016: реалії і виклики
11:00-11:10 Відкриття конференції
Привітальне слово: Хмиз Наталія Степанівна, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації
Модератор: Стефанишин Іван Миколайович, експерт аграрного ринку, радник директора ОРСП «Шувар»
11:10-11:30 Перспективи розвитку сільського господарства в умовах нових викликів Європейської інтеграції. Доповідач: Борщевський Віктор Валентинович, завідувач відділу ДУ «Інститут регіональних досліджень ім. М.І. Долішнього НАНУ»
11:30-11:50 Сільські територіальні громади в контексті реформи децентралізації. Доповідач: Жук Петро Володимирович, провідний науковий співробітник, ДУ «Інститут регіональних досліджень ім. М.І. Долішнього НАНУ», кандидат економічних наук.
11:50-12:10 Земельні торги: діючий порядок та можливі зміни. Доповідач: Покрова Леонід Юрійович, юрист юридичної компанії «GoLaw»
12:10-12:20 Простір фінансових можливостей. Доповідач: Максимич Оксана Василівна, представник АТ «Укрексімбанк»
12:20-13:00 Роль мікроелементів у життєдіяльності рослин та технології позакореневого підживлення. Доповідач: Дащук Володимир, представник польської агрохімічної компанії «Dr Green»

Конференція: Про діяльність та перспективи розвитку Ради сільськогосподарських підприємств Львівської області
13:00-13:10 Привітальне слово: Генадій Новіков, голова Громадської спілки «Аграрний союз України»
13:10-14:00 Діяльність та перспективи розвитку Ради сільськогосподарських підприємств Львівської області. Доповідач: Олег Іванчина, голова Ради сільськогосподарських підприємств Львівської області

14:00–15:00 Семінар на тему: «Характеристика макро-, мікроелементів живлення та їх фізіологічне значення для рослин». Організатор: ТОВ «Мінераліс Україна».

Семінар на тему: «Переведення теплогенеруючих агрегатів на біологічні види палива: технічні можливості та рішення, теоретичні розробки та практичний досвід».
Модератор: Кожушко Михайло Миколайович, директор Львівської філії УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого
15:00-15:20 Сучасний стан та напрямки переоснащення зерносушарок твердопаливними теплогенераторами на місцевому біопаливі. Доповідач:  Войтович Роман, вчений секретар Львівської філії УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого.
15:20-15:30 Оцінка потенціалу твердого біопалива для локальних сільських територій. Доповідач: Думич Василь, завідувач лабораторії Львівської філії УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого.
15:30-15:50 Енергетичні культури, як перспективний вид твердого біопалива та технології їх вирощування. Доповідач: Паскарик Василь, молодший науковий співробітник Львівської філії УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого.
15:50-16:10 Досвід застосування піролізного котла на біопаливі для сушіння сільгосппродукції, на прикладі волоського горіха. Доповідач: Прусак Василь, представник центру енергозбереження.
16:10-16:30 Використання твердопаливних котлів на біопаливі для одержання гарячого повітря в сушильних агрегатах. Доповідач: Халазій Петро, представник фірми-виробника теплогенераторів ЛОТІРОН.
16:30-16:50 Стан охорони праці та промислової безпеки в агропромисловому комплексі Львівської області. Курило Віктор, начальник відділу нагляду в АПК та СКС Головного управління Держпраці у Львівській області

18:00 Закінчення роботи виставки

3 березня 2016 р.
10:00 Початок роботи виставки
11:00–12:30 Семінар на тему: «Цукрова кукурудза крокує світом». Організатор: ПП «МНАГОР».
13:00–14:00 Круглий стіл на тему: Придбання авто «Volkswagen» з фінансуванням, переваги та особливості для юридичних осіб. Доповідач: «Компанія Порше Фінанс Групп».
14:00–17:00 Програма семінарів від компанії «АМАКО Україна»:
1. «Використання комерційного транспорту в галузі сільського господарства» –  керівник департаменту комерційної техніки Ващенко І.В.
2. «Іноваційні технології захисту рослин з використанням самохідних обприскувачів APACHE» – директор по Європі та СНД від заводу APACHE Лісовий А.В.
3. «Сучасні технології господарювання з використанням техніки і технологій фірми KOCKERLING» -представник фірми KOCKERLING Береш Ю.В.
4. «Спеціальні пропозиції фінансування аграрного сектору для клієнтів «АМАКО» –начальник відділу продажу роздрібних послуг філії АТ «Укрексімбанк» у м. Львові – Максимич О.В.
18:00 Закінчення роботи виставки

4 березня 2016 р.
10:00 Початок роботи виставки
10:20–11:20 Презентація від компанії «Мехмелмаш»: «Гідророзподільники для сільгосп та спецтехніки».
12:00–13:00 Семінар на тему: «Розвиток горіхового бізнесу в Україні». Організатор: «Українська горіхова Асоціація». Доповідач: Пахно В.Г.
15:00 Церемонія нагородження дипломами учасників виставки
17:00 Закінчення роботи виставки, демонтаж стендів та виїзд учасників

ПАРТНЕРИ ВИСТАВКИ

Генеральний інформаційний партнер: Пропозиція

Фінансовий партнер: МЕГАБАНК

Генеральний інтернет-партнер: Агровектор

Інформаційні партнери:

Аналітичний партнер: Агро Перспектива

Інформаційна підтримка: Аграрник, АгроПартер, Агроном, АгроМаркет, Аграрна техніка та обладнання, Агроснаб Черноземья,  Агробізнес Кур’єр, Агросвіт, Агробізнес Україна, Агробізнес сьогодні, Дім, сад, город,  Добрий господар,  Реклама на село,  Чим Хата Багата,  Агроеліта, Новини агротехніки,  Агросвіт, Автодвор, Видавничий центр “Інформбізнес”, Партнер Агро, Uagro

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 725 | Додав: evgeniu | Теги: Льівівщина, виставка, Львів, «АгроТехніка-2016» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar