MENU

14:16
У Львові відбудеться ярмарок кар’єри майбутніх фахівців АПК
У середу, 23 березня, у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького пройде черговий VІІІ Ярмарок кар’єри. Повідомила прес-служба університету.

У ньому візьмуть участь вітчизняні  та іноземні роботодавці, керівники обласного та міського центрів зайнятості, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Вони пропонуватимуть студентам та випускникам ВНЗ сотні вакансій затребуваних на ринку професій, проінформують про засади участі у конкурсах на  заміщення вакантних посад, зокрема, у структурі міської ради  та львівських комунальних підприємств.
Серед гостей 8-го Ярмарку кар’єри будуть директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Наталія Хмиз, директор Львівського обласного центру зайнятості  Василь Барилюк, заступник директора «РСП Шувар» Іван Стефанишин, начальник відділу кадрів Львівської міської ради Галина Бордун, яка презентуватиме програму стажування «1-й кар’єрний крок».

Розпочнеться 8-й Ярмарок кар’єри о 14.00 в приміщення актової зали університету за адресою вул. Пекарська, 50 (3-й поверх), Львів.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 529 | Додав: zfimesg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar