MENU

11:50
Порівняння Вертикальної грунтообробки і Лущильника
Відео демонструє порівняння лущильника та агрегату для вертикального обробітку грунту.
Порівняння проводилось в два проходи по діагоналі на стерні вівса, скошеного на корм. Лущильник залишає чорнішу поверхню поля за рахунок прикидання землею пожнивних решток. Агрегат для вертикального обробітку грунту залишає стерню майже не прикиданою. Гребнистість насінневого ложа після проходу лущильника більша ніж у Екселератора. Заробка стерні у лущильника краща, але з підрізанням коріння краще справляється Екселератор.
ОТЖЕ: Обидві машини відмінно справились зі своєю роботою, так як маши працюють за різними технологіями то і результат роботи різний.
Лущильник - Краща заробка решток, гірше підрізання коріння.

Задача - ЛУЩЕННЯ СТЕРНІ та змішування з грунтом - виконана. Екселератор - Краще підрізання коріння і мінімальна заробка решток.
Задача - ВЕРТИКАЛЬНИЙ ОБРОБІТОК ГРУНТУ (утворення вертикальних розломів та надрізів у грунті для кращого проникання вологи, та залишення стерні на поверхні для захисту від випаровування накопиченої вологи) - виконано. EXCELERATOR - машина для роботи з пожнивними рештками і збереження вологи.

 
Excelerator 8005 виробництва KUHN-KRAUSE – надійна машина вертикального обробітку грунту для подрібнення та заробки пожнивних решток, підготовки посівного ложе і збереження вологи. Регульований кут атаки батареї від 1до 5 градусів дозволяє змінювати ступінь змішування пожнивних решток з грунтом. Мінімальний кут атаки дозволяє більшість подрібнених решток залишити на поверхні поля як мульча, для збереження вологи та захисту від ерозії. Максимальний кут атаки - агресивна заробка решток. Осінній обробіток Встановіть агресивний кут атаки для максимального подрібнення, перемішування та закріплення решток в грунті, щоб прискорити їх розкладання до весни. Менше ущільнення грунту в порівнянні з традиційними знаряддями, сприятиме накопиченню вологи. (За необхідності проведіть глибоке рихлення) Весняний обробіток Встановіть мінімальний кут атаки дисків, для швидкого прогріву грунту і рівномірного розподілу решток на поверхні, щоб зберегти вологу. Мінімальний кут атаки зменшує утворення дискової підошви, що покращує умови росту коріння.

Дякуємо за коментар D Sakunov 
 
Категорія: Фоторепортажі | Переглядів: 1301 | Додав: evgeniu | Теги: KUHN-KRAUSE, обробіток грунту, EXCELERATOR, ЛУЩЕННЯ СТЕРНІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar