MENU

04:02
АСА «Астра» на виставці представила передову сільгосптехніку
АСА «Астра» на виставці представила передову технікуНагадаємо, днями в Києві завершилася виставка «Зернові технології 2016», на якій було представлено безліч сельхозхтехнікі. У цьому матеріалі розповімо про техніку, яку продемонстрував Агробудівельний альянс «Астра».

 Як повідомляє AgroPravda.com , компанія Агробудівельний альянс «Астра» на своєму стенді представила не тільки сільгосптехніку, а й елементи технологій, що дозволяють збільшити ефективність роботи товаровиробників.

Але про все по порядку.

Розкидувач мінеральних добрив Bogballe

Нагадаємо, саме Bogballe фахівці Німецького сільськогосподарського товариства (DLG) та Дослідницького центру «Бігхольм» Датського інституту сільськогосподарських наук (DIAS) визначили як одні з найбільш ефективних і надійних. І АСА «Астра» на виставці представила якраз такий розкидач - Bogballe M2 Plus .

Компанія Bogballe використовує метод розкидання добрив, при якому розкидають диски обертаються назустріч один одному. При цьому як лівий, так і правий диск розкидає добрива на 180º півколом, працюючи з повним взаємним перекриттям.

Унікальна система розкидання, простота настройки, надійна конструкція - все це дозволило розкидувачів Bogballe лідирувати в незалежних тестах.

Вартість розкидачів Bogballe стартує від 4900 євро.

Причіпний обприскувач Berthoud Tracker

Обприскувач Berthoud Tracker призначений для обробки полів середньої і великої площі.Міцне і надійне шасі, розроблена і запатентована фахівцями Berthoud унікальна підвіска осі ACTIFLEX дозволяє ефективно працювати на високих швидкостях навіть на самих нерівних площах.

В конструкції використаний принципово новий привід робочого насоса від колеса обприскувача (система DPA), великий вибір конфігурацій штанг.

Агрегатується Berthoud Tracker з МТЗ-80 (82). Вартість машини - від 50 тис. Євро.

Телескопічний навантажувач Manitou MLT 735

Всюдихідний телескопічний навантажувач MLT 735 дозволяє виконувати всі вантажно-розвантажувальні сільськогосподарські роботи: догляд за тваринами, збір врожаю, вивіз і навантаження навалочних вантажу. Переваги цієї техніки оцінять тваринницькі ферми, зерновиробники і фермерські господарства.

Вантажопідйомність машини становить 3500 кг, висота підйому - 6,9 м. Максимальний виліт на максимальній висоті досягає 1,03 м.

У рух навантажувач наводиться двигуном Perkins потужністю 122 к.с., в парі з яким працює трансмісія Powershuttle (4х4).

Радіус повороту MLT 735 становить 3,92 м, кліренс - 0,44 м.

Нагадаємо, як уже повідомляла AgroPravda.com , в 2015 р з конвеєра зійшов ювілейний 500-тисячну навантажувач Manitou, що компанія відзначила випуском спеціальної сенріі навантажувачів - MLT 735 Special Edition.

Вартість навантажувача Manitou MLT 735 становить близько 74 тис. Євро.

Просапна сівалка Challenger CH9108

Новинка - просапна сівалка нової серії Challenger CH9108 .

Комбінація регулювань трансмісії і конусних шнеків дозволяє встановити до 84 (!) Варіантів норми внесення добрив. Для збільшення більшого діапазону глибин, диски сошника в новій серії збільшені до 40 см.

У новинці вдосконалена система розподілу зерна, зокрема покращена форма отсекателя, використовується нова конструкція корпусу дозуючого апарату, впроваджений ще ряд додаткових поліпшень.

Нова форма бака забезпечує краще спустошення, а новий механізм замку - кращу фіксацію.

Вартість сівалки Challenger CH9108 - близько $ 50 тис.

Нагадаємо, АСА «Астра» проводить акцію на придбання просапних сівалок Challenger. Про деталі програми можна дізнатися, звернувшись в офіс ТОВ « Агробудівельний Альянс« АСТРА »за тел. +38 044 545-56-00, +38 044 545-56-06, по e-mail  office@astra-group.com.ua .

Кормозмішувач Lucas G

Напівпричіпний кормозмішувач  Spirmix 110 L  виробництва Lucas G (Франція) має обсяг 11 куб.м, його габаритна довжина становить 4,8 м, робоча довжина - 3,45 м, ширина по колесах - 1,9 м.

Для роботи з кормозмішувача потрібно трактор потужністю від 80 к.с.

Ціна на техніку 2014 г. - близько 29 650 євро.

форсунки TeeJet

Вперше представлені на виставці Agritechnica-2015 Ганновері, наконечники для касового моделі SJ-VR компанії TeeJet Technologies, з'явилися і в Україні.

Кожна модель розпилювальних насадок має низку унікальних властивостей, багато з яких були запатентовані компанією TeeJet Technologies.

Розпилювальні насадки TeeJet забезпечені набором кольорових наконечників, що дозволяють варіювати величину крапель, а унікальна система проти засмічення каналів дає можливість значно збільшити продуктивність і заощадити час.

Нова серія SJ3-VR і SJ7-VR - це лінія універсальних наконечників-розпилювачів, властивості розпилення яких тепер не залежать від швидкості руху обприскувача: ці наконечники мають спеціальну вкладку з еластомеру з отвором зі змінним діаметром, яка працює в якості регулятора розпилення на різних швидкостях при стандартних робочих тисках. Ця функція дозволяє використовувати більш широкий діапазон наземних швидкостей для збільшення продуктивності норми витрати від одного наконечника.

Крім того, Агробудівельний альянс «Астра» представив на виставці лінійку запасних частин для самохідної техніки, техніки для обробки грунту, масла, шпагат і багато іншого.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 923 | Додав: evgeniu | Теги: manitou, Bogballe, Berthoud, Lucas G, Challenger, АСА «Астра» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar